Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Věcně napsaný blog, který jde na podstatu problému s dotacemi v naší zemi. Není to černobílý pohled na věc, který je často na téma dotace vidět - veřejnost vnímá dotace buď zcela negativně nebo nekriticky vstřícně. Článek naopak dává srozumitelný pohled na smysluplné využití dotací. Dobrá inspirace pro ty, kteří dotace spravují, ale bohužel se obávám, že tyto lidi podobné kritické analýzy vůbec nezajímají, jelikož jsou spokojeni s tím jak to dělají oni. Samozřejmě to většinou dělají hodně blbě a je otázka, zda z důvodu neschopnosti nebo všehoschopnosti. Nejspíše kombinací obojího. Dobrá práce blogera! Karma autorovi!

0 0
možnosti
JM

Je zajímavé, že všichni, včetně vás používají jen a jen termín kotel. Copak už nikdo z těch "domkářů" nepoužívá klasická kamna? To se mi nechce ani věřit! Vždyť se pořád prodávají! 8-o

0 0
možnosti
JN

J82a88n 39N29o59v77á74k

3. 6. 2013 7:04

Je to asi 8% domácností.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1521x
Jsem dělník vědy, ekoterorista, malorolník zahrádkový, rozumbrada hospodský, sexuolog samouk, šofér, závozník, pan(í) na hlídání, všeználek, nenažranec nenažraný, domácí kutil, kuchtík i uklízečka. Většinu z toho dělám dokonce i rád. Teď mám ambici být i (amatérský) spisovatel. Dělám ve fabrice na rozum a inženýry a občas mi to i jde.

Seznam rubrik